People say…..

Marie-Louise
"3 words: Dygtig, hyggelig og professionel! Havde d. 18/4 fornøjelsen af at skyde en serie billeder med Per Sørensen og skøn oplevelse det var. Per er et dejlig roligt menneske og besidder evnen til at skabe nogle hyggelige og afslappede rammer, hvor kreativiteten er høj og der bliver arbejdet på højtryk, men hvor humor og en god snak bestemt også er velkommen og næsten uundgåelig 🙂 Undervejs laves der "delvisninger" af billeder, så både fotograf som model kan se hvordan det ser ud på daværende tidspunkt og man sammen kan evaluere om resultaterne er tilfredsstillende samt pros/cons. Per er efter min mening i en konstant udvikling og meget åben for idéer samt tager kritik til sig, positiv som negativ, hvilket også ses i hans billeder. Selv er jeg utrolig glad for resultaterne af mit shoot med Per og agter 100% at besøge ham flere gange! Jeg kan kun anbefale ham til andre!"

Marie-Louise
Louise Hansen
Per er så rolig og giver sig god tid - meget imødekommende og har forståelse for, at børn ikke altid gør, som man vil ha dem til 😅👌🏻 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Louise Hansen
Malene Monrad Houmann
Rigtig god oplevelse. Vi havde vores to børn på 5 år og 2 år med oppe og blive fotograferet. Der var tid og ro til at børnene kunne falde til. Per gav sig god til. Resultatet blev bedre end forventet og vi er meget glade for de billeder vi fik taget hos Per 🙏🏼 det er ikke sidste gang vi kommer hos Per 😀

Malene Monrad Houmann
Mona Blunch Klein
Med to generte små børn var jeg meget overrasket over hvor hurtigt mine børn blev trygge i Pers fotostudie da de blev mødt af hans ro og tålmodighed. Med god tid sat af og plads til at være dem selv, fik Per taget nogle rigtig gode billeder, som hurtigt blev redigeret endnu smukkere. Jeg har nu de skønneste portrætter. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Mona Blunch Klein
Josefine Schødts Skov
Super god oplevelse, har fået de fineste billeder. Vil klart anbefale Per👌

Josefine Schødts Skov
Sheila Emilia Rasmussen
Super god og afslappet atmosfære, og trods Per er fritidsfotograf er det hele meget professionelt (både udstyr, stemning, redigering osv.)!

Sheila Emilia Rasmussen
Catherina Koch Pedersen
Rigtig dygtig fotograf. Behagelig at arbejde sammen med.

Catherina Koch Pedersen
Liv Frandsen
Jeg vil helt klart anbefale Per! Man føler sig tryg i hans arbejde, og man ved bare at der kommer nogle gode resultater ud af det! Han er god til at samarbejde, og er ærlig! Såååå alt i alt er Per bare en super dygtig fotograf, som ved hvad han laver!:-)

Liv Frandsen
Diana Kopmane
Per is a very very very nice and sweet person and extremely easy to work with photographer. The shoot is relaxed and you can freely bring in your own ideas. I highly recommend him.

Diana Kopmane
Sandra Inigo
"Per Sørensen er en utrolig dygtig og rar fotograf at arbejde sammen med! Kan kun anbefale ham - især hvis man ønsker utrolig professionelle billeder med hjem. Derudover er han samarbejdsvillig og respekterer din mening om de forskellige billeder. "

Sandra Inigo
Maria Textor
" Per, din side mangler sådan en funktion, hvor man kan give stjerner 😉 Men det skal ikke forhindre mig i at give dig ????? herfra alligevel. Per er hamrende talentfuld, professionel, sød og rar og helt bestemt et besøg værd. Han laver utroligt smukke billeder, og hele processen er rar og hyggelig, og man føler sig godt tilpas. Han er god at udveksle idéer med og kreativiteten får lov at blomstre ? Ja.. der er kun ros herfra "

Maria Textor
Anita Døssing
"Hej Per. Jeg har lige lyst at fortælle dig, og alle andre der læser/ser dine fantastiske billeder, om hvordan jeg havde det før/under/efter vores shots. Jeg følte med det samme en dejlig tone i dine beskeder. Du er god til at holde en varm dog prof tone. Du er meget åben for mine ideer, og har også selv idéer som du meget præcist videre giver. Da jeg kom ned til dig og dit fornemme studie, mødte jeg en varme og ro, der gjorde jeg følte en tryghed og sikkerhed på hvad vi skulle lave. Vi havde en super hyggelig aften, og jeg fik nogle af de bedste billeder, der er taget af mig. Jeg kan kun give mine uforbeholdne anbefalinger til kommende modeller, og håber jeg fået chancen igen. Fritidsmodel Anita Døssing"

Anita Døssing
Fie Lærke Bruun
"5 flotte stjerner! Stort og velindrettet studie. Der er både plads til model kan skifte tøj, makeup artist kan lægge en makeup og lamper kan rykkes for de bedste vinkler. Fotografen var super sød, forsigtig og let at tale med. Billederne er dog det aller bedste - de er lang over forventningerne og jeg vil bestemt anbefale Per Sørensen til alle jeg kender!"

Fie Lærke Bruun
Louise Bach Rasmussen
"Jeg har været så heldig at være model for fotograf Per Sørensen. Det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg er meget glad for de billeder vi fik ud af vores beautyshoot, og jeg tror bestemt ikke det bliver mit sidste. Med god vejledning, rar og god atmosfære, fantastisk studie med omklædning og spejl og en sød og dygtig fotograf får jeg mod på at udfordre mig selv mere... Tak for det Per!"

Louise Bach Rasmussen
Sidsel S. Lovewell
"Per Sørensen er en fotograf, jeg virkelig vil anbefale. Ikke nok med at han er enormt rar og professionel, så leverede han også mine bedste billeder til dato. Det var klart turen til Møn værd! Han får derfor 5 (meget flotte) stjerner af mig!"

Sidsel S. Lovewell
Karina Petersen
"Har været så heldig at få at få lov til at være i hænderne på Per Sørensen . Han er en meget behagelig og yderst kompetent fotograf."

Karina Petersen
Cecilie Jensen
"Jeg havde et fantastisk dejlig shoot, sammen med Per, i studiet på Møn. Per er en rigtig behagelig fotograf der er meget tålmodig og behagelig at være i studiet med  Vi fik nogle skønne billeder og jeg kan til hver en tid kunne anbefale Per til andre modeller!"

Cecilie Jensen